Gennem SMV:International kan du få hjælp til at starte eller udvikle din virksomheds eksport.

Få en rådgiver til at frisætte dit eksportpotentiale med My Way™. OBS: Løbende ansøgningsfrist og et begrænset antal vouchers. Afklar dit eksportpotentiale, løs dine vigtigste eksportudfordringer eller vækst dine eksportaktiviteter med et skræddersyet rådgivningsforløb.

Du kan få 50 % af op til 145.000 kr. i tilskud til et forløb med en privat rådgiver, der kan sætte skub i din eksport – hvad enten den allerede er etableret eller først skal sættes i gang.

Find en ekstern konsulent i Danmark eller på det pårørende eksportmarked med speciale i netop din udfordring.

Frisæt dit eksportpotentiale

Er din vækst hæmmet af uigennemskueligt bureaukrati, et hav af certifikater eller manglen på dybdegående markedskendskab? Eller har du måske brug for professionel hjælp til at udpege egnede salgskanaler og partnere? Med My Way™ får du målrettet konsulentstøtte til at få fjernet stopklodserne for din eksportvækst.

Det får du: •løst din største eksportudfordring •afdækket dit markedspotentiale •identificeret dine unikke salgsargumenter •opbygget et eksportnetværk •udpeget din partnere og distributionskanaler

Hvem kan benytte tilbuddet?

MyWay™ er primært udviklet for at hjælpe eksporterfarne og -specialister med helt konkrete udfordringer. Udvalgte eksportopstarter kan også komme på tale.

SMV’erne skal have 5-249 ansatte (hvoraf virksomheder med 10-49 ansatte har fortrinsret). CVR-nr. skal have eksisteret i mere end 3 år og der skal være et potentiale til at øge omsætningen eller beskæftigelsen med min. 10% p.a. de næste 3 år.

Medfinansiering

Op til 50% af 145.000

Forventet eget tidsforbrug

Middel

Deadline for ansøgning

Løbende

Tilskudsstørrelse

72.500

Typiske adgangskrav

Type af virksomhed:

SMV virksomheder

Tilskudsstørrelse:

72.500

Antal ansatte:

5-249

De minimis:

Ja

Økonomiske krav:

Se læs mere

Medfinansiering:

Op til 50% af 145.000

Alder på CVR-nr.:

+ 3 år

Eget forventet tidsbrug:

Middel

Deadline for ansøgning:

Løbende

Leaping Elephant
hello@leapingelephant.com

Persondatapolitik
Handelsbetingelser

Alle rettigheder forbeholdes. © leapingelephant.com