Vi tror på at vækst skabes, hvor vækst trives

Om Leaping Elephant

Koncept

Fra ledelsen

Om LEAPING ELEPHANT

Formålet med Leaping Elephant er at give vækstorienterede virksomheder i primært SMV segmentet og unge virksomheder de optimale betingelser for vækst. Leaping Elephant giver dig én samarbejdspartner og ét log-in til udvikling af din virksomhed. Det er dit potentiale samlet ét sted.

Leaping Elephant er din samlede indgang til udvikling af din virksomhed. Du får med en Leaping Elephant licens adgang til en digital platform og kompetent uvildig rådgivning, vigtig viden, nem adgang til fagspecialister, events, netværk, funding- og finansieringsmuligheder og meget mere, som kan hjælpe dig med at udvikle din virksomhed.

Rigtig mange virksomheder har svært ved at få et overblik over de mange offentlige og private tilbud, der er tilgængelige. Der er et væld af rigtig gode og relevante tilbud til virksomheder i Danmark. Driften af virksomheden er topprioritet i de fleste virksomheder, og det kan være svært at få et overblik. Det er en af de ting vi vil hjælpe med.

Hos Leaping Elephant får du ligeledes kompetent 1 til 1 rådgivning om forretningsudvikling 360 grader rundt om din virksomhed. Du får din egen Leapspecialist tilknyttet, og sammen med din virksomhed hjælper vi dig med at definere:

  1. Dine indsatsområder mod vækst
  2. Screene hvad der er brug for
  3. Definere med dig hvorfor der er brug for det
  4. Planlægge hvordan du får det igangsat

Spar på ressourcerne og øg hastigheden på din udvikling

Med andre ord. Vi hjælper dig med at fokusere kun på det, som er relevant for udvikling af din virksomhed. Du vil spare tid, penge og øge hastigheden på din udvikling.

Vores interesser og hensyn er 100% drevet af forretningsmæssige resultater for vores kunder. Vi er en privat virksomhed uden politisk interesser og hensyn. Vi har kun blikket rettet mod et sted – din virksomhed, dine behov og dit udviklingspotentiale.

Du får med en licens adgang til en lang række features på www.leapingelephant.com. Målet er, at du med din profil på Leaping Elephant kun behøver at bruge tid ét sted for at opsamle viden og få hjælp til at udvikle din virksomhed.

Men vigtigst af alt, vi er der for at du kan få maksimum ud af dit potentiale og fordelene ved Leaping Elephant.

Koncept

Konceptet er kort og godt at skabe og kontinuerligt udvikle på én samlet indgang til vækstorienterede virksomheders udvikling og vækst. Det har vi valgt skulle udformes igennem en licens platform.

Det skal være transparent og nemt at være en del af Leaping Elephant som virksomhed og privat rådgiver. En del af vores koncept er jo at bringe klarhed over en til tider stor kompleksitet i forhold til at udvikle og vækste en virksomhed.  En af de grundlæggende elementer i konceptet er at hjælpe den enkelte virksomhed med mulighederne i de mangeartede tilbud hos både offentlige og private aktører. Samtidig arbejder vi 1/1 med virksomhederne og sikrer fokus på de rette indsatsområder.

Ud over at vi vil være den vækstorienterede virksomheds foretrukne samarbejdspartner, så har vi fra starten internationale visioner. Målet er, at vi får skabt en international tilstedeværelse på flere markeder. Vi kommer til at udnytte alle de relevante synergier, som viser sig muligt. Til glæde for vores virksomheder og kunder.

Vision

Vi vil være den vækst orienterede virksomheds foretrukne samarbejdspartner, uvildige rådgiver, videnscenter og digitale platform indenfor forretningsudvikling 360 grader rundt om virksomheden.

Leaping Elephant skal være virksomhedernes NR.1 digitale platform hvorfra relevant viden, værktøjer, netværk, funding- og tilskuds muligheder og kompetencer til udvikling af virksomheden findes.

Fra ledelsen

Leaping Elephant er opstartet ud fra en brændende passion for forretningsudvikling og drømmen om at tilbyde noget mere og gøre en vigtig forskel for virksomheder, deres ejere og medarbejdere.

Hele vores opstart har handlet om at komme til at gøre en mærkbar forskel og skabe sammenhæng i udviklingsmulighederne for danske SMV virksomheder og nystartede virksomheder ved at skabe én samlet platform for virksomhederne og deres forretningsudvikling.

Vi vil skabe klarhed for vores kunder, og vi vil være den foretrukne kompetente og uvildige samarbejdspartner, der kender virksomheden. Herfra rækker vi sammen med virksomheden ud efter de rette indsatsområder og tilbud. Det skal være vores arbejde. Vi optimerer vores kunders forretningsudvikling, tid og økonomi hermed.

Efter mange års arbejde med forretningsudvikling og ledelsesrådgivning i SMV virksomheder og nystartede virksomheder, er det ofte de samme ting, som går igen i de mange dygtige virksomheder jeg har mødt:

  1. Vi mangler tid
  2. Vi mangler overblik over muligheder
  3. Daglig drift kan blokere for udvikling
  4. Svært at vurdere relevans af tilbud
  5. Har vi de rigtige ressourcer og kompetencer
  6. Vi vil vækste og sælge mere

Motivationen for at skabe optimale forudsætninger og aktiviteter for virksomhederne er hele drivkraften for os. Derfor opstod Leaping Elephant. Samtidig var det vigtigt, at det blev helt uvildigt. Der er ingen yderligere interesser der skal tages hensyn til. Vi skal arbejde med vores virksomheder og kunder i et felt af 100% nærvær og 100% tillid. Så kan vi for alvor flytte noget sammen.

Vi vil konstant bestræbe os på at udvikle vores services og tilbud til vores kunder ud fra præcist deres behov. Det kan vi tillade os, for det er det eneste hensyn vi har. Vi kommer aldrig til at stå stille. Sammen med vores virksomheder vil vi blive stærkere og stærkere, og udvikle stærke relationer og slagkraftige ydelser og services, der flytter noget. Vi vil bygge et stærkt community for virksomheder, og vi kan sammen blive en stemme der lyttes til, når vilkår og tilbud til danske virksomheder er på dagsordenen.

Vi er en privat virksomhed, så vi ved også godt, at vi har brug for virksomhedernes opbakning til Leaping Elephant. For uden licenstagere ingen økonomi, og dermed ingen ydelser at tilbyde. Men det er præcist, som det skal være. Alle er kommittet til missionen – og vi har brug for hinanden.

Men visionen er klar. Vi vil være hele Danmarks uvildige vækstplatform, og vi er i gang. Skal du være med?

Hilsen,
Allan Kondrup Jensen
Stifter / CEO

Leaping Elephant
hello@leapingelephant.com

Persondatapolitik
Handelsbetingelser

Alle rettigheder forbeholdes. © leapingelephant.com