Vi tror på at vækst skabes, hvor vækst trives

Om Leaping Elephant

Koncept

Fra ledelsen

Om LEAPING ELEPHANT

Formålet med Leaping Elephant er at give vækstorienterede virksomheder de optimale betingelser for vækst. Det er din virksomheds udvikling i et 360 graders perspektiv samlet ét sted.

Vores samlede indgang til forretningsudvikling igennem Leaping Elephant, hjælper den modtagelige og vækstambitiøse virksomhed, som ønsker afklaring, hjælp til udfordringer eller skalering af virksomheden.

Tiden er ofte den knappe ressource og driften af virksomheden er topprioritet i de fleste virksomheder, og det kan være svært at få et overblik. Det vil vi hjælpe med at effektivisere.

Hos Leaping Elephant får du kompetent rådgivning i et 360 graders perspektiv rundt om din virksomhed. Du kan endda få din egen Leap specialist tilknyttet, og sammen med din virksomhed hjælper vi dig med at:

 1. Screene og definere fremtidige indsatsområder til udvikling
  2. Planlægge hvordan du får det igangsat
  3. Få tingene til at ske igennem strategisk, taktisk og operationel rådgivning og implementering

Spar på ressourcerne og øg hastigheden på din udvikling

Vi hjælper dig med at fokusere kun på det, som er relevant for udvikling af din virksomhed. Du vil spare tid, penge og øge hastigheden på din udvikling.

Vores interesser og hensyn er 100% drevet af forretningsmæssige resultater for vores kunder. Vi har kun blikket rettet mod et sted – din virksomhed, dine behov og dit udviklingspotentiale.

Ydermere har vi skabt en online virksomheds platform, hvor du ganske gratis kan få en profil. Men du får masser af fordele og adgang til virksomheds community med ligesindede. Et community der vil vokse sig stærkere og stærkere over tid.

Koncept

Konceptet er kort og godt at skabe og kontinuerligt udvikle på én samlet indgang til vækstambitiøse virksomheders udvikling og vækst. 

Det skal være transparent og nemt at være en del af Leaping Elephant som virksomhed. En del af vores koncept er jo at bringe klarhed over en til tider stor kompleksitet i forhold til at udvikle og vækste en virksomhed.  En af de grundlæggende elementer i konceptet er at hjælpe den enkelte virksomhed med at blive afklaret og få fokuseret på de rette indsatsområder til udvikling. At få bygget bro imellem de “reelle” behov og de optimale løsninger. Samtidig arbejder vi 1/1 med virksomhederne og sikrer fokus på de rette indsatsområder igennem strategisk, taktisk og operationel rådgivning og implementering.

Ud over at vi vil være den vækstambitiøse virksomheds foretrukne samarbejdspartner, så har vi fra starten internationale visioner. Målet er, at vi får skabt en international tilstedeværelse på flere markeder. Vi kommer til at udnytte alle de relevante synergier, som viser sig muligt. Til glæde for vores virksomheder og kunder.

Vision

Vi vil være den vækstambitiøse virksomheds foretrukne samarbejdspartner indenfor forretningsudvikling 360 grader rundt om virksomheden.

Fra ledelsen

Leaping Elephant er opstartet ud fra en brændende passion for forretningsudvikling og drømmen om at tilbyde noget mere og gøre en vigtig forskel for virksomheder, deres ejere og medarbejdere.

Hele vores opstart har handlet om at komme til at gøre en mærkbar forskel og skabe bedre sammenhæng i udviklingsmulighederne for danske virksomheder ved at skabe én samlet indgang for virksomhederne og deres forretningsudvikling.

Vi vil skabe klarhed og afklaring for vores kunder, og vi vil være den foretrukne kompetente samarbejdspartner, der kender virksomheden, og screener for det som er relevant for virksomheden. Herfra definerer vi sammen med virksomheden de optimale indsatsområder, og arbejder videre med det som er relevant. Det skal være vores arbejde. Vi optimerer vores kunders forretningsudvikling, tid og økonomi hermed.

Efter mange års arbejde med forretningsudvikling og ledelsesrådgivning i etablerede virksomheder og nystartede virksomheder, er det ofte de samme ting, som går igen i de mange dygtige virksomheder jeg har mødt:

 1. Vi mangler tid
 2. Vi mangler overblik over muligheder
 3. Daglig drift kan blokere for udvikling
 4. Svært at vurdere relevans af tilbud
 5. Har vi de rigtige ressourcer og kompetencer
 6. Vi vil vækste og sælge mere

Motivationen for at skabe bedre forudsætninger for virksomhederne er hele drivkraften for os. Fra starten var tanken: “der må kunne gøres endnu mere og tilføres noget der skaber endnu bedre sammenhæng”. Derfor opstod Leaping Elephant. Samtidig var det vigtigt, at den rådgivning vi skal levere, skal være baseret på en solid forståelse for virksomhedernes situation, og hvad der har fået dem frem til der hvor de står i dag. Vi skal bygge bro imellem virksomhedens “reelle” behov og de optimale løsninger.

Vi vil konstant bestræbe os på at udvikle vores services og tilbud til vores kunder ud fra præcist deres behov. Det kan vi tillade os, for det er det eneste hensyn vi har. Vi kommer aldrig til at stå stille. Sammen med vores virksomheder vil vi blive stærkere og stærkere, og udvikle stærke relationer og slagkraftige ydelser og services, der flytter noget. Vi vil bygge et stærkt community for virksomheder, og vi kan sammen blive en stemme der lyttes til.

Men visionen er klar. Vi vil være blandt de absolut bedste indenfor forretningsudvikling i et 360 graders perspektiv. Skal du være med?

Hilsen,
Allan Kondrup Jensen
Stifter / CEO

Leaping Elephant
hello@leapingelephant.com

Persondatapolitik
Handelsbetingelser

Alle rettigheder forbeholdes. © leapingelephant.com